WRITE YOUR STORY HERE

Posted · 1 Comment
One Response to "WRITE YOUR STORY HERE"
 1. Moni zegt:

  Ik ben een leek in de wereld van poëzie, moderne kunst en theater en geef altijd voorkeur aan in high technology gedompelde entertainment, SciFi-Blockbuster movies en als er dan toch een toneel bij komt kijken dan zou er Chicago of Witches op gespeeld moeten worden en dan het liefst in London voor de hele 2.0 beleving.
  Nu ben ik natuurlijk positief bevooroordeeld want ik hou van Wynn dus de voorstelling had sowieso al meer kans tot slagen. Wat ik niet had kunnen bedenken is dat het mijn verwachtingen compleet zou overtreffen. Met enige voorkennis en de Fringe festival voorstelling nog in mijn achterhoofd dacht ik wel voorbereid te zijn.
  Niets was minder waar.
  De voorstelling was spannend, ontroerend tot kippevel, ontzettend grappig, meeslepend en real. Het was een fantastische experience en heeft mijn ‘vooroordeel’ op beeldende kunst en 1 persoons theater, nou ja eigenlijk op alles waar ik me een beetje tegen afzette in de wereld van theater, poëzie en kunst weggenomen en zal me nu geïnspireerd meer gaan verdiepen in deze wereld.
  Well done Wynnsky!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *